Política 11/11/2011

Toni Cantó rapeja el programa d'UPyD

L'actor, que encapçala la llista d'UPyD per València, recorda que "contra els nacionalismes, cada vot compta"

Ara
1 min

BarcelonaToni Cantó, que es presenta per UPyD a les eleccions del 20-N al País Valencià, s'ha decidit a encapçalar també el videoclip promocional de la formació per recordar les seves inquietuds com a partit. El clip rima en castellà les seves crítiques a "l'atur, la crisi, el malbaratament, els partits del passat" i fa metàfores per parlar de les retallades. Concretament, diu que "el cor de la política funciona tan malament que sacrifiquem la sanitat per cosir la ferida del capital". Més tard, aquest clip també insisteix en un dels cavalls de batalla de la líder d'aquest partit espanyolista: els nacionalismes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Respecte a la pluralitat nacional de l'estat, parla dels "nacionalismes que divideixen i murs de totxos que no existeixen" i acaba exclamant que "a mi ningú em diu com ser lliure". El que va ser coprotagonista de 7 vidas, ara crida "UPyD, som tots" com a tornada d'un rap que el partit magenta espera que els porti fins al Congrés a través d'una altra autonomia més enllà de Madrid.

El rap que protagonitza aquest actor, que va treballar amb Jesús Hermida a TVE, conclou que "per la sanitat, per l'educació, contra els nacionalismes i per un govern més auster, cada vot compta", és la repetició dels quatre pilars de l'oposició que Rosa Díez ha fet al Congrés durant els últims 4 anys de la legislatura.

Toni Cantó havia donat suport abans a partits política com Ciutadans i d'altres en l'àmbit local.

stats