Política 20/04/2017

El Tramabús de Podem fa parada a l'Audiència Nacional amb Ignacio González de "convidat especial"

El cofundador de la formació Juan Carlos Monedero ha denunciat que els dirigents del PP cometien "excessos amb impunitat perquè es consideraven poderosos"

Europa Press / Ara
1 min
Monedero, acompanyat d'altres activistes al Tramabús de Podem

MadridL'autobús amb què Podem pretén denunciar les trames de corrupció que esquitxen alguns dels partits de l'escenari polític espanyol ha fet parada a l'Audiència Nacional, coincidint amb la declaració com a testimoni del cas Gürtel de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre. Ho ha fet, a més, amb un 'convidat especial': Ignacio González, detingut ahir per la gestió a l'empresa Canal Isabel II, una foto del qual encapçala el vehicle.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva aturada davant la seu judicial, el cofundador de Podem Juan Carlos Monedero ha denunciat la "impunitat" de què ha gaudit el PP "per cometre excessos". "Darrere aquests lladres que saquegen les arques públiques hi ha una lògica d'impunitat, perquè es consideraven poderosos", ha manifestat.

En referència als dirigents del PP investigats, Monedero ha parlat de "màfies aclaparadores", responsables d'un "entramat" que ha posat mà al Canal d'Isabel II "per beneficiar-se'n". Els membres de Podem s'han acompanyat d'afectats per les preferents dels bancs, que han cridat: "Tenim la solució, Esperanza a la presó". Monedero ha volgut recordar també que els populars van ser "capaços" de fer caure jutges o "qualsevol que volgués investigar les seves trames".

També ha carregat contra el fiscal Anticorrupció, Manuel Moix, "per estar de part del PP", tot i que ha destacat que hi ha jutges i fiscals que volen "fer bé la seva feina".

stats