Política 17/10/2017

Trapero, ovacionat l'endemà de l'Audiència Nacional: "Som una eina per fer millor la vida de la gent"

El major del Mossos ha dirigit unes paraules als companys: "Penso que estem construint una de les millors policies del món"

Ara
1 min

BarcelonaEl major del Mossos ha adreçat unes paraules als companys del cos, que l'han rebut amb una ovació sostinguda en el temps, quan ha arribat al complex d'Egara, on hi ha la seu dels Mossos i on té el despatx. Trapero ha agraït els aplaudiments, que han durat quatre minuts, i ha dit als companys que davant dels moments difícils "el millor" que poden fer "és continuar" fent la seva feina "amb dignitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No són moments fàcils, però continuarem. Farem el que sabem fer, el que hem fet tota la vida. Penso que estem construint una de les millors policies del món", ha dit. Ha assegurat que sempre han "treballat amb lleialtat al govern i a l'autoritat policial, diguin el que diguin". "Treballem per protegir la gent, perquè pugui tenir una vida digna i pugui desenvolupar les seves activitats amb seguretat", ha afegit.

El major dels Mossos s'ha centrat a fer un discurs professional. Quant a la part personal, ha dit, "per mi no us heu de preocupar". "El millor que podeu fer és continuar fent el que sabem fer: fer bé la nostra feina, amb dignitat", ha conclòs.

stats