Política 22/03/2011

Trenta estàtues passen a la fase de sorteig per actuar a la Rambla

Ja hi ha guanyadors per a les places limitades d'estàtua humana a la Rambla. Els 30 afortunats estan ara pendents del sorteig, el proper 6 d'abril, per a l'assignació d'espais

Redacció
1 min

BarcelonaUn total de 30 estàtues humanes, el mateix nombre que hi ha de places disponibles per poder actuar a la Rambla de Barcelona, han passat a la fase de sorteig per assignar espais i torns que es convocarà el 6 d'abril. El districte de Ciutat Vella ha acabat el procés de valoració prèvia de les 82 sol·licituds presentades per actuar com a estàtua humana a la Rambla de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La comissió de valoració, formada per responsables dels districtes i representants de l'Associació Amics de la Rambla, ha emès el seu dictamen, pel qual 30 estàtues passen a la fase de sorteig. La decisió s'ha pres tenint en compte els currículums presentats, així com la formació i experiència que els sol·licitants han acreditat documentalment, com cursos o tallers relacionats amb l'art dramàtic, les arts escèniques o la participació en muntatges teatrals.

La majoria de sol·licituds que han quedat descartades ho han estat perquè no tenien un currículum específic per desenvolupar aquesta activitat o perquè no van presentar la documentació corresponent i nou d'elles van ser descartades per no aconseguir la puntuació mínima requerida. En els pròxims dies, el districte notificarà els resultats a les persones interessades, s'obrirà un període d'al·legacions de deu dies, i el dia 6 es convocarà el sorteig públic per assignar espais i torns.

Les persones acreditades per fer d'estàtua humana a la Rambla de Barcelona rebran un carnet personal, que haurà d'estar visible i que es renovarà anualment, on s'indicarà l'espai on s'han d'ubicar i l'horari d'actuació. Les estàtues se situaran en 15 punts entre els carrers Bonsuccés i la plaça de l'Arc del Teatre, i hi haurà dos torns, un de matí i un de tarda.

stats