Política 21/09/2011

Trias fitxa Àlex Masllorens, l'excoordinador de campanya de Tura

L'exdiputat socialista serà assessor a la gerència de serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona

Albert Balanzà
1 min
L'exdiputat de Ciutadans pel Canvi i excoordinador de campanya de Montserrat Tura, Àlex Masllorens, durant la campanya interna.

BarcelonaL'excap de campanya de Montserrat Tura a les passades eleccions primàries del PSC i dirigent de Ciutadans pel Canvi, Àlex Masllorens, s'ha incorporat aquesta setmana a l'Ajuntament de Barcelona en qualitat d'assessor a la gerència de Qualitat de Vida, és a dir, de serveis socials, i es converteix així en la mà dreta del gerent Àngel Miret. L'equip de govern de Xavier Trias, tal com va avançar l'ARA el 20 de juliol passat, ja va confiar a Ester Capella, en aquest cas una dirigent republicana i fins ara màxima col·laboradora de Jordi Portabella a l'Ajuntament, un altre càrrec tècnic: la gerència de l'Institut de Persones Discapacitades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Masllorens, que ha acceptat l'oferta que Trias i la tinent d'alcalde Maite Fandos li van fer aquest estiu, posarà en valor la seva anterior experiència com a professional vinculat a Cáritas i a la Fundació Futur. "Estic content des del punt de vista professional i institucional", ha apuntat en declaracions a l'ARA.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats