LA BATALLA DE BARCELONA
Política 03/05/2011

Trias demana a Mas no deixar-se "pegar" i passar a ofensiva contra l'esquerra

"No es pot ser tan atrevit i explicar mentides. S'ha d'explicar la veritat i treure els colors a qui sigui", ha reclamat el candidat de CiU a Barcelona

Agències
1 min
El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias

BarcelonaEl líder de CiU a Barcelona i candidat a l'alcaldia, Xavier Trias, ha reclamat al govern de la Generalitat "més contundència" a l'hora d'explicar que han estat les formacions del tripartit les que "han portat el desastre" que ara obliga a fer les retallades. "Mas no ha de deixar-se pegar i ha de passar a l'ofensiva contra l'esquerra", ha explicat el candidat. "Espero que ho facin i els ho demano", ha exigit Trias, i ha afegit que això li permetria "parlar més de Barcelona i no entrar al pim-pam-pum que volen jugar els altres". I és que el líder municipal de CiU considera que el Govern del seu mateix partit i el president, Artur Mas, han estat "massa amables" a l'hora de respondre a les crítiques pels ajustos al pressupost de la Generalitat. "No pot anar amb el lliri a la mà", ha recomanat Trias a l'executiu català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I és que Trias creu que és "una vergonya" que gent com l'alcalde i candidat del PSC, Jordi Hereu, tinguin l'atreviment d'anar davant de l'Hospital del Mar a dir que Mas ho ha aturat, perquè sap que no és cert, i que ho va aturar el govern tripartit". "No es pot ser tan atrevit i explicar mentides. S'ha d'explicar la veritat i treure els colors a qui sigui", ha reclamat.

Per últim, i referint-se a les declaracions de l'expresident de la Generalitat, el socialista José Montilla, que va dir que a l'ADN de CiU hi havia desfer l'estat del benestar, Trias ha qualificat l'episodi de "tan lamentable, tan greu i tan partidista, que s'ha de desemmascarar aquesta gent". "El Govern que ha dirigit Montilla ens ha portat a això, i ara surten amb mentides", ha conclòs.

stats