Política 20/02/2011

Trias preveia la victòria d'Hereu perquè "l'aparell del PSC és impossible de guanyar"

El candidat de CiU a l'ajuntament de Barcelona diu que, si cal, es barallarà amb Artur Mas "per defensar les escoles o els centres sociosanitaris"

Redacció
1 min
Un moment del Col·loqui que Xavier Trias ha tingut amb Eduard Vallory.

BarcelonaEl candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, assegura que no està sorprès per la victòria de Jordi Hereu a les primàries del PSC. “Era clar que guanyaria Hereu, perquè és l'aparell del PSC de Barcelona i és impossible de guanyar aquest aparell”, ha dit el convergent. Per Trias, “la idea d'Hereu és que fa 32 anys que manen i pensen que no els traurà ningú”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Informació, Xavier Trias reconeix que “aquestes primàries et treuen el focus d'atenció de les notícies durant 15 dies” i critica una “utilització incorrecte d'algun mitjà de comunicació públic”.

A partir d'ara, per Trias, caldrà triar entre “continuïtat o canvi” perquè “és important saber què volem que sigui Barcelona i tenir clar què no volem”. El cap de l'oposició a l'ajuntament barceloní ho exemplifica detallant que “hem de generar riquesa que repercuteixi en les persones”. Explica que no tocarà la Diagonal perquè “ho va demanar la gent”. Alhora, exposa que vol “més Guàrdia Urbana fent carrer i més col·laboració amb els Mossos”.

Sobre les retallades que està efectuant el Govern de la Generalitat, Trias creu que “ens barallarem amb Artur Mas, és evident” per defensar “les escoles o els centres sociosanitaris”. “Mas em va dir que podia prendre decisions que no m'anessin bé, i li vaig dir que ho fes per no portar el país a la ruina”, ha reblat. Tot i això, Trias assegura que si assoleix l'alcaldia “l'ajuntament també s'haurà d'apretar el cinturó”.

stats