POLÍTICA ANTITERRORISTA
Política 20/04/2011

La policia perd el rastre de l'expres etarra Troitiño

L'Audiència Nacional va decidir tornar a posar a la presó a Troitiño una setmana després d'excarcerar-lo per haver complert ja 24 anys entre reixes

Redacció
1 min

BarcelonaLa policia creia que l'expres etarra Antonio Troitiño, alliberat el dia 13 i de nou en recerca i captura des d'ahir, es trobava en el despatx del seu advocat a Hendaia (al País Basc nord), però aquesta pista s'ha demostrat falsa i ha perdut el seu rastre, tot i els dispositius de vigilància instal·lats en cases de familiars i gent propera, segons informa El Pais. Aquest matí fonts de la investigació havien donat per bona aquesta sospita, malgrat que Troitiño finalment no es trobava en aquesta localitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de complir 24 anys de presó, la mateixa sala que va excarcerar el pres, la secció tercera de l'Audiència Nacional, va decidir ahir tornar-lo a posar entre reixes fins el 2017 en adoptar una nova doctrina establerta pel Tribunal Suprem. Troitiño va ser l'autor de diversos atemptats com el de la plaça de la República Dominicana a Madrid, en què van morir 12 guàrdies civils l'any 1986, pels que havia estat condemnat a centenars d'anys de presó.

stats