POLÍTICA
Política 14/05/2012

ERC demana a Duran que s'oblidi dels ministeris i comenci a treballar per la construcció de la república catalana

ICV-EUiA retreu "la manca d'innovació" del nou programa d'UDC

Acn
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Després del congrés d'UCD celebrat aquest cap de setmana i la reelecció del seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, els grups d'ERC i ICV-EUiA han retret la manca d'innovació del seu programa quant a Catalunya i la seva política catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha fet una valoració del congrés d'Unió i ha demanat a Duran i Lleida "que no es refiï més d'Espanya i comenci a treballar per a la construcció de la república catalana". Per tal d'assolir-ho, Rovira ha dit que el primer pas és "crear la nostra hisenda pròpia", ja que disposem d'una majoria parlamentària que ho vol i ha defensat que al govern li manca la voluntat política per avançar en aquest camí, on "calen fets i no més paraules".

p { margin-bottom: 0.21cm; } De la mateixa manera, la diputada d'ICV, Laia Ortiz, ha acusat als democratacristians de ser un "partit força carrincló", amb un líder que no aposta per cap element "ni de transformació ni de renovació". A més, Ortiz ha lamentat que en un moment en què l'atur és el primer problema de Catalunya, el congrés no "debatés a fons sobre la situació econòmica del país".

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats