POLÍTICA
Política 06/06/2012

Unanimitat al Parlament perquè Mas comparegui per explicar el tercer pla d'ajust imposat per Rajoy

El president de la Generalitat ja havia mostrat predisposició a comparèixer per donar totes les explicacions a la cambra

Ara / Acn
1 min

BarcelonaEl Parlament ha aprovat per unanimitat la sol·licitud de compareixença del president de la Generalitat, Artur Mas, perquè doni explicacions sobre l'últim pla d'ajust pressupostari, imposat per l'Estat i acordat en l'última reunió del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF). La data queda pendent de ser acordada per la junta de portaveus, tot i que s'espera que el president sigui convocat per a un dels dos plens que la cambra té previst fer durant el juliol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas havia mostrat la seva predisposició a comparèixer, però els grups de l'oposició han lamentat que el president no hagi pres la iniciativa. Segons CiU, la predisposició del Govern era tan alta que ja van plantejar la compareixença per a l'anterior ple. La sol·licitud de compareixença ha quedat aprovada per unanimitat, tot i que les opinions mostrades per l'oposició i pel grup que dóna suport al Govern han sigut força diferents. De fet, el portaveu parlamentari adjunt de CiU, Ramon Espadaler, ha considerat "esperpèntic" que l'oposició reclami una compareixença que va demanar el mateix president Mas.

stats