Política 17/10/2014

Unió prepara unes jornades de "reflexió pública amb vocació de futur" per després del 9-N

La conferència inaugural la farà Enrico Letta, exprimer ministre italià que va comparar els referèndums escocès i català amb l'atemptat que va originar la Primera Guerra Mundial

Ara
1 min

BarcelonaUnió ja té llestes unes jornades de "reflexió pública amb vocació de futur" pel cap de setmana del 22 i 23 de novembre, dos caps de setmana després de la consulta alternativa que prepara el Govern. La conferència inaugural la farà Enrico Letta, exprimer ministre italià que en un article publicat al 'Corriere della Sera' va comparar els referèndums escocès i català amb l'atemptat a Sarajevo que va desembocar en la Primera Guerra Mundial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la plataforma que prepara per refundar el centre polític, que de moment no troba suports cristians –com publica l'ARA aquest divendres–, Duran indica en la seva carta web setmanal a la militància les persones a qui s'ha dirigit "no han dit que no" i que, en tot cas, ja formen part "de la comissió d'enllaç que existeix entre Unió i la societat civil o bé formaran part com a ponents, moderadors o relators de les jornades". "Aquí hi serà tothom que vulgui ser-hi", sosté, sense concretar els seus suports.

stats