Política 26/03/2012

Uriel Bertran: "La Diputació de Barcelona s'està convertint en la cova de lladres d'Alí Babà"

El diputat de Solidaritat per la Independència creu que la nova investigació per corrupció que implica un alt càrrec de la Diputació requereix que "la màxima celeritat de la justícia". Reclama que el PSC desitueixi tots els seus càrrecs relacionats amb el cas Motxilles

Ara
1 min

BarcelonaSolidaritat per la Independència considera que la nova investigació per corrupció, que s'ha conegut aquest dilluns i que implica un altre alt càrrec de la Diputació de Barcelona, demostra, definitivament, que aquesta institució s'ha convertit en "la cova de lladres d'Alí Babà". Són paraules del diputat del Parlament Uriel Bertran, poc després de saber-se que la Guàrdia Civil ha detingut Josep Tous, nou secretari general de la Diputació. Tous substitueix Josep Maria Matas, destituït recentment perquè també és investigat per la fiscalia per un altre cas de presumpta corrupció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes investigacions, coincideixen amb la que té oberta la Fiscalia Superior de Catalunya en relació al cas Motxilles, el dels sobresous, que esquitxaria els expresidents de la Diputació José Montilla, Celestino Corbacho, Antoni Fogué i Manuel Royes. I Solidaritat reclama que el PSC faci dimitir dels seus càrrecs actuals tots aquests expresidents socialistes de la institució.

Bertran també ha reclamat la "màxima celeritat a la justícia en tots els casos de corrupció política investigats". I, a CDC, que "aclareixi les aquestes trames de corrupció que l'afecten". "Que el president Mas faci fora de CiU tots els corruptes, quan parlem d'una Catalunya lliure també ens referim a una Catalunya lliure de corrupció", ha afegit.

stats