Publicitat
Publicitat

Uriel Bertran (SI) fa un #novullpagar després de l'anunci de multes: "#jocontinuo, si som milers no ens poden fer res"

El diputat independentista assegura que les multes són "mentida" i acusa el Govern de posar-se "al costat d'Abertis i en contra dels ciutadans de Catalunya"

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran no ha pagat aquest diumenge al matí en un peatge de Vilassar de Mar després de l'anunci del Govern que la insubmissió a les autopistes pot comportar multes de fins a 100 euros.

Bertran ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo en què se'l pot veure conduir fins al punt de pagament i negar-se a pagar. "Jo continuo. No vull pagar", diu el diputat a la la controladora del peatge, que l'avisa: "Saps això dels 100 euros?". El diputat contesta aleshores que "és mentida" i que "ens volen intimidar, però no ho aconseguiran".

Bertran també assegura que el Govern vol desmobilitzar els insubmissos i anima a que la protesta del proper dimarts sigui multitudinària: "Si som milers no poden fer cap tipus d'actuació contra nosaltres".


Més continguts de Política

  1. El Foro de Sao Paulo aprova una declaració a favor del dret a decidir i el caràcter constituent del 27-S

    La XXI reunió de partits i organitzacions d'esquerres i progressistes d'Amèrica Llatina i el Carib insta Espanya a reconèixer el resultat de les eleccions plebiscitàries i a obrir el diàleg per fer efectiu el dret a l'autodeterminació de Catalunya

  2. Lluís Rabell: "Si no s'ha pogut fer un referèndum, menys podrem fer la independència"

    El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot diu a 'El matí de Catalunya Ràdio' que cal teixir complicitats amb l'Estat

  3. Rajoy situa el 27-S com la primera amenaça per a Espanya

    El president espanyol avisa que "a Catalunya no hi haurà independència de cap de les maneres"