Publicitat
Publicitat

Uriel Bertran (SI) fa un #novullpagar després de l'anunci de multes: "#jocontinuo, si som milers no ens poden fer res"

El diputat independentista assegura que les multes són "mentida" i acusa el Govern de posar-se "al costat d'Abertis i en contra dels ciutadans de Catalunya"

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran no ha pagat aquest diumenge al matí en un peatge de Vilassar de Mar després de l'anunci del Govern que la insubmissió a les autopistes pot comportar multes de fins a 100 euros.

Bertran ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo en què se'l pot veure conduir fins al punt de pagament i negar-se a pagar. "Jo continuo. No vull pagar", diu el diputat a la la controladora del peatge, que l'avisa: "Saps això dels 100 euros?". El diputat contesta aleshores que "és mentida" i que "ens volen intimidar, però no ho aconseguiran".

Bertran també assegura que el Govern vol desmobilitzar els insubmissos i anima a que la protesta del proper dimarts sigui multitudinària: "Si som milers no poden fer cap tipus d'actuació contra nosaltres".


Més continguts de Política

  1. La Junta Electoral amplia una setmana el termini perquè els militars votin per correu

    L'ens que vetlla per la transparència de les eleccions havia refusat la petició de la Generalitat d'ampliar el termini per sol·licitar el vot per correu dels catalans a l'estranger

  2. Així es va omplint la Via Lliure de la Meridiana: més de 210.000 inscrits

    Més de 60 trams ja tenen una ocupació alta, però els organitzadors insisteixen que el ritme d'inscripcions és insuficient

  3. Tardà, al Congrés: "El 27-S els clavarem una puntada de peu al cul democràticament a les urnes"

    El cap de files d'ERC al Congrés acaba la seva intervenció en català animant a anar a votar el 27-S

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT