Política 22/02/2012

Wert acusa el PSOE de posar-se "al costat de la protesta violenta" a València

L'exministra Leire Pajín ha dit que és "inacceptable" que es "reprimeixin" els estudiants que protesten per les retallades

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl ministre d'Educació, José Ignacio Wert, ha acusat avui el PSOE de posar-se "al costat de la protesta violenta, dels que infringeixen la llei", en referència a les manifestacions estudiantils al País Valencià. Ha estat l'únic comentari que ha fet sobre aquesta qüestió, després que diversos diputats socialistes hagin aprofitat la sessió de control al govern espanyol per criticar l'actuació policial a l'hora de reprimir les protestes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La diputada per Alacant i exministra de Sanitat, Leire Pajín, ha acusat Wert de posar en risc els "drets de l'educació" i, després, aplicar una "repressió brutal". Ha reclamat a Wert que demani explicacions al ministeri de l'Interior sobre els fets de València i ha assegurat: "És inacceptable que en una comunitat autònoma on es construeixen aeroports sense avions, hi hagi escoles sense calefacció i a sobre es reprimeixin els estudiants quan protesten".

stats