Política 20/02/2012

El PSOE creu que Rajoy ha batut "el rècord de rebuig social"

Els socialistes rebutgen les "sospites" que part de la dreta projecta sobre els sindicats

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa direcció del PSOE valora "positivament" l'afluència ciutadana a les manifestacions d'ahir contra la reforma laboral de Mariano Rajoy. Segons ha dit la número 2 dels socialistes, Elena Valenciano, això demostra que el president del govern espanyol ha batut "tots els rècords de rebuig social". Per ella, aquesta contestació ciutadana s'explica perquè "en 50 dies ha fet tot el contrari d'allò que prometia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes creuen que la campanya electoral del PP i el debat d'investidura de Rajoy va ser "un frau" perquè no han complert la paraula donada. "Han apujat tots els impostos i han abaratit l'acomiadament", ha recordat Valenciano. Ha anunciat que presentaran una reforma alternativa, basada en el programa electoral de Pérez Rubalcaba a les eleccions del 20-N.

En una compareixença de premsa a la seu del carrer Ferraz de Madrid, també ha rebutjat "tota ombra de sospita" sobre els sindicats, qüestionats per bona part de la dreta espanyola.

Valenciano ha confirmat que el PSOE està treballant amb un "pla d'austeritat" per ajustar despeses i ingressos al partit ja que les subvencions públiques que rebien han disminuït gairebé un 50%.

stats