DRET A DECIDIR
Política 26/05/2012

CDC posa en marxa un observatori per analitzar el referèndum escocès

El secretari de Relacions Internacionals de CDC, Víctor Terradellas, veu un "alt interès per a Catalunya" en el procés però "sense paral·lelismes forçats"

Acn
1 min

BarcelonaLa secretaria de Relacions Internacionals de CDC ha creat l'Observatori del Referèndum d'Escòcia. L'objectiu de l'observatori és fer un seguiment i una anàlisi exhaustiva, de manera discreta, prèvia al referèndum que s'ha de celebrar a Escòcia el 2014. La seva posada en marxa coincideix amb l'inici de la campanya oficial presentada aquest divendres pel president d'Escòcia, Alex Salmond, 'Sí Escòcia'. El secretari de relacions internacionals de CDC, Víctor Terradellas, ha assenyalat que "sense paral·lelismes forçats, considerem d'alt interès per a Catalunya el procés escocès", alhora que ha apostat "per una anàlisi i un aprenentatge silent i respectuós amb aquest procés nacional".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El naixement de l'Observatori del Referèndum d'Escòcia s'entén des de la importància que han suscitat 'Sí Escòcia' i el referèndum arreu del món. Segons un dels exconsellers de l'SNP i portaveu de 'Sí Escòcia', Stephen Noon, s'assumeix el repte de "crear la campanya ciutadana més àmplia de la història" del país. Esquerra ja va impulsar fa unes setmanes un web de seguiment del procés escocès.

stats