Política 02/02/2011

Vidal-Quadras es mofa de Mas i suggereix que podria viatjar a Madrid "en burro"

Segons Vidal-Quadras, l'austeritat de Mas no obeeix al "virtuós i humil caràcter" del nou president sinó al fet que els comptes catalans estan "en fallida"

Redacció
2 min

BarcelonaEl vicepresident del Parlament Europeu i exlíder del PP de Catalunya, Alejo Vidal-Quadras, s'ha mofat avui del gest d'austeritat del president català, Artur Mas, en viatjar dilluns passat a Madrid en classe turista, i ha suggerit que en una Catalunya independent el president faria aquest viatge "en burro". "La plenitud històrica de Catalunya només s'aconseguirà el dia en què la somiada independència consolidi definitivament la misèria i el petit cap de l'estadet català viatgi a la capital de la seva antiga metròpoli en l'animal símbol de la seva personalitat diferenciada i de la intel·ligència de les seves elits polítiques. Visca Catalunya i a Madrid, en burro", ha escrit en un apunt en el seu blog a internet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Vidal-Quadras, el "gest d'austeritat extrema" de Mas no obeeix al "virtuós i humil caràcter" del nou president de la Generalitat, sinó al fet que els comptes catalans estan "en fallida". "La festa identitària, a banda de vulnerar drets i llibertats fonamentals de la gent i de posar en perill la seva salut mental, resulta ruïnosa. Per descomptat, el tripartit li ha posat la punta al tresor català amb els seus malbarataments diversos, però l'assumpte ve de molt més lluny", ha denunciat.

Per Vidal-Quadras, "el particularisme sobiranista, amb el seu intervencionisme insaciable, el seu gust pel traçat de fronteres artificials, el seu menyspreu pel principi d'unitat de mercat i la seva mania de fabricar nacions imaginàries, surt caríssim i és capaç d'empobrir fins i tot la que fou –quins temps aquells– motor d'Espanya". Vidal-Quadras ha acusat l'elit política catalana d'"omplir-se la butxaca amb ara el tres, després el cinc i en ocasions especialment propícies el deu per cent del que es posés a l'abast.

stats