Política 08/10/2014

"Escoltarem com la gent s'imagina un país nou": el vídeo de la primera onada de la 'gigaenquesta'

'Ara és l'hora' difón les imatges del primer cap de setmana de la gigaenquesta que va mobilitzar fins a 8.000 voluntaris en diverses ciutats del país

Ara
1 min

BarcelonaAra és l'hora ha fet públic aquest dimecres el vídeo de la primera onada de la 'gigaenquesta', la campanya amb què la plataforma unitària de l'independentisme civil vol aconseguir arribar a tots els domicilis catalans per "escoltar la gent com s'imagina el nou país".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vídeo inclou imatges del primer porta a porta engegat aquest dissabte passat en diverses ciutats de Catalunya i que ha mobilitzat 8.000 voluntaris. Ara és l'hora es proposa arribar a mobilitzar 100.000 voluntaris per afermar la victòria del 'sí-sí' a la consulta del 9-N.

Segons onada

Ara és l'hora tornarà a mobilitzar milers de voluntaris aquest cap de setmana que ve per portar la campanya pel 'sí-sí' a la consulta del 9-N en municipis com Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Castelldefels o Mataró. A Terrassa hi prendran part les presidentes d'Òmnium i l'ANC, Muriel Casals i Carme Forcadell respectivament, a més de representants dels partits que s'han integrat en la campanya per al 9-N.

stats