POLÍTICA
Política 04/09/2012

Sabaté reivindica la "voluntat de ser alternativa" del PSC

El líder socialista assegura que el seu grup parlamentari exercirà una "oposició clara, contundent i útil" davant d'un Govern "que parla molt de Catalunya però poc dels catalans"

Marc Toro
1 min

BarcelonaEl cap de l'oposició i líder del grup parlamentari socialista, Xavier Sabaté, ha reivindicat aquest dimarts la "voluntat de ser alternativa" del PSC i ha dit que exerciran una "oposició clara, contundent i útil per sortir de la crisi en la mesura de les possibilitats". En roda de premsa al Parlament, Sabaté ha carregat contra un Govern "que parla molt de Catalunya però poc dels catalans" i que "parla molt dels dèficits d'Espanya però no d'un sistema fiscal més just a Catalunya". Com a primera mesura d'aquest nou curs polític, el líder socialista ha explicat que el PSC presentarà una reforma de la llei del Servei d'Ocupació de Catalunya, perquè "es garanteixi la qualitat dels serveis que es presten" i per evitar el "desballestament" del servei.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva compareixença, Sabaté ha evitat referir-se a temes interns del partit però ha assegurat que hi haurà "molts" canvis en el si de la formació socialista. Davant les crítiques rebudes pel seu nomenament com a nou cap de files dels socialistes al Parlament, Sabaté ha afirmat: "M'he definit sempre com un socialista profundament d'esquerres i profundament catalanista, compromès amb el socialisme i amb els catalans i les catalanes, i així continuarà sent".

stats