Política
Política 03/07/2011

Trias demana disculpes per un documental on diu que "seria una desgràcia tenir un gendre perico"

El nou alcalde de Barcelona ha enviat una carta de disculpes a Daniel Sánchez Llibre, i també ha fet públiques les disculpes a través del seu Twitter

Albert Solé
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha hagut de demanar disculpes públiques per un comentari seu que apareix en un documental –encara no emès per televisió– i que s'ha difós per internet, en el qual comenta en un to distès que "seria una desgràcia tenir un gendre perico".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El documental l'ha fet la productora Igluuu i té un format molt semblant al del 'Barça Confidencial' amb la victòria de Joan Laporta el 2003, o el d'Artur Mas quan va guanyar les eleccions a la Generalitat el 2010. Aquest documental encara no té data d'emissió per televisió.

Xavier Trias ha enviat una carta de disculpes al president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, en la qual diu que es tracta "d'una conversa amb un amic en to distès, distreta i de broma, que fora de context i de la forma que s’ha donat a conèixer, naturalment ha pogut molestar els aficionats de l’Espanyol", però afegeix: "En cap cas és acceptable que un representant polític, ocupant un càrrec institucional com el que exerceixo, faci aquests comentaris davant o darrere d’una càmera".

stats