ELECCIONS MUNICIPALS
Política 13/01/2011

Xavier Trias fixa la lluita contra l'atur com a prioritat principal si arriba a ser alcalde de Barcelona

L'alcaldable per Barcelona ha qualificat de "patètica" la lluita entre Hereu i Tura per concórrer a les municipals barcelonines

Oriol March
2 min
Xavier Trias, en roda de premsa

BarcelonaXavier Trias ha pronunciat aquest vespre, a l’auditori de la seu corporativa de l’ONCE, la conferència “La Barcelona en positiu, la Barcelona del futur” en què el candidat de CiU a l’alcaldia de la capital catalana ha fixat els fonaments de la seva proposta per governar l’Ajuntament si els barcelonins i barcelonines li atorguen la seva confiança en les eleccions del pròxim 22 de maig. L’alcaldable nacionalista ha fonamentat el canvi que vol per la ciutat “en tota una nova cultura política. Són canvis positius que comporten una nova manera de fer, que incorpori la imaginació, la capacitat de prioritzar, el tenir les coses clares, l’atenció a tothom i el bon servei públic, com a valors que agafen una nova dimensió”, ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias ha avançat que “la lluita contra l’atur a la nostra ciutat serà la prioritat número u del meu govern, si guanyo les eleccions”. “És necessari mentalitzar la gent que sense la creació de riquesa no tindrem capacitat de donar els serveis que són necessaris. La nostra aposta és envers uns serveis socials de qualitat. Cal una prestació de serveis que busqui l’excel·lència, que no falli davant de cada imprevist o de cada dificultat. Serveis que han de ser sostenibles i estables en la seva aplicació”, ha dit.

Tot i que Trias ha exposat que no volia que la seva intervenció d’avui fos “un repàs de tots els errors, dèficits estructurals i defectes profunds que són visibles en el nostre actual govern de la ciutat”, el cap del grup de Convergència i Unió ha afirmat que assistim a un espectacle de dimensions patètiques al PSC de Barcelona amb l’enfrontament Hereu-Tura", ha assegurat. "Han perdut el nord, utilitzen ara l’Ajuntament per solucionar els seus problemes de partit, inverteixen únicament les seves energies en salvar la cadira i no en gestionar el problemes de la ciutat, que per això els han votat. Ja us dic ara mateix que si sóc alcalde aquestes actituds no succeiran”, ha conclòs.

stats