Política 31/03/2015

Albiol: "Vull escombrar els qui creen problemes a Badalona"

El principal alcalde del PP a Catalunya assegura que no li agrada que a la seva ciutat "hi hagi gent que creï problemes de seguretat i de convivència", el mateix dia que s'han detingut a Badalona quatre presumptes jihadistes

Ara
1 min
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, durant la roda de premsa d'ahir, en la qual va exposar les conclusions de la investigació oberta per l'Ajuntament.

BarcelonaL'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat aquest dimarts al matí en una entrevista a 'El món a RAC1' que vol "escombrar" els qui "creen problemes" a la ciutat. Unes paraules que arriben hores després que s'hagin detingut quatre presumptes jihadistes a la ciutat que estaven disposats a anar a Síria a combatre amb els islamistes. "No vull agafar l'escombra i embolicar-me a cops de pal amb ningú", ha matisat més endavant Albiol, que en la seva proclamació com a candidat va indicar que volia seguir "netejant" la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Com a alcalde, no m'agrada que hi hagi persones que creïn problemes de seguretat i de convivència", ha assenyalat el batlle de Badalona.

stats