ELECCIONS 2011
Política 06/05/2011

Trias augura que el canvi "és possible" contra "l'autoritarisme" del PSC

El primer gran míting de CiU aplega un miler de persones a la cúpula de les Arenes

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaL’alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha vaticinat en l’inici de campanya de CiU a les Arenes que “el canvi és posible” el pròxim 22-M però que “us necessito” per tombar la tendencia dels últims 32 anys a favor del PSC de Barcelona. Trias ha garantit que la victoria de CiU convertiría Barcelona en la “capital de la catalanitat” i que aplicarà ls complicitat com a manera de fer com a contraposició a “l’autoritarisme” dels socialistes catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias va preveure una campanya dura, malgrat tenir a favor totes les enquestes, i com ja és habitual va agrair la travessia del desert dels vuit anys a l’oposició al seu equip de regidors i als responsables municipals de CDC i UDC, Lluís Corominas i Benet Maymí.

El primer gran míting de campanya de CiU, que es va fer a l’auditori del centre comercial de les Arenes de la plaça Espanya, va permetre veure una escenografía insòlita per la disposició rodona del recinte, amb tres pantalles gegants i la grada clàssica dels joves a sota i cinc blocs de cadires al voltant de l’escenari, amb el faristol i les banderes de Barcelona i de Catalunya com a únic atrezzo. La prèvia de l’acte va estar amenitzada per videoclips de Coldplay i Justin Bieber i fotografíes de la ciutat, mentre dues barres servien coca de forner i refrescos.

stats