Política 19/04/2012

Xavier Trias, sobre l'actuació en les pròximes dates conflictives: “Explicar el que farem és l'últim que hem de fer”

L'alcalde de Barcelona valora "positivament" la voluntat del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, de modificar el Codi Penal per endurir les penes pels actes vandàlics

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, exhibeix prudència a l'hora de detallar com farà front l'Ajuntament, amb coordinació amb la conselleria d'Interior, a les pròximes dates susceptibles de conflictivitat als carrers de Barcelona. En una entrevista a 'Els matins', de TV3, Trias ha assegurat que "l'últim que hem de fer" és "explicar el que farem". No obstant això, després de la junta de seguretat extraordinària del dilluns a l'Ajuntament de Barcelona, el conseller d'Interior, Felip Puig, ja va avisar que estan dissenyant estratègies per evitar que els aldarulls que es van viure a la ciutat el 29 de març es tornin a repetir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias, que aquesta setmana s'ha reunit a Madrid amb els ministres de l'Interior i de Justícia, valora "positivament" la voluntat del titular de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, de modificar el Codi Penal per endurir les penes als autors d'actes vandàlics. Tanmateix, assumeix com a tasca pròpia de les forces de seguretat catalanes "canviar les estratègies i actuar d'una manera més preventiva", i insisteix en la necessitat de "combatre els grups organitzats".

stats