Política 20/05/2011

Zapatero descarta avançar les generals encara que el PSOE perdi les eleccions de diumenge

El president del govern espanyol assegura que seria un "error" per a la salut de l'economia

Joan Rusiñol
1 min

MadridLes eleccions generals seran el març de l'any que ve. Avui ho ha reiterat el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, l'únic que té capacitat per poder dissoldre les cambres i avançar uns comicis. En una entrevista a la Cadena Ser, ha assegurat que seria "un error" per a la recuperació de l'economia espanyola "en un moment clau" en què estan en marxa reformes, com la de la negociació col·lectiva, que han d'ajudar a posar les bases d'un canvi de model productiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zapatero ha dit que no avançarà les eleccions encara que diumenge hi hagi una derrota contundent del PSOE, tal com apunten la majoria de les enquestes. El president espanyol encara espera un gir d'última hora i que els socialistes puguin aguantar l'embat. En tot cas, posa la bena abans de la ferida i recorda que l'esquerra té una gran capacitat d'autocrítica, una fet que ell celebra, i que en canvi la dreta "va a pinyó fix".

Més enllà dels resultats del 22-M, i de la política, Zapatero té clar que vol ser el dia 28 a Wembley per veure com guanya el Barça: "Són els meus colors", ha admès un cop més. Aquell dia el PSOE ha de posar en marxa el procés de primàries internes per elegir el candidat a la presidència del govern espanyol.

stats