Política 02/04/2011

Zapatero:"No hem de tenir vertigen de les primàries"

En la seva intervenció dins del comitè federal ha assegurat que el PSOE té "cervell femení" i ara pot fer diverses coses al mateix temps

Joan Rusiñol
1 min

MadridZapatero ha tancat el comitè federal del PSOE, a porta tancada, amb un missatge de valentia als dirigents del partit que voldrien nomenar un candidat a les eleccions del 2012 sense necessitat de passar per les urnes:"Hem d'estar orgullosos d'elegir democràcia. Lluny de tenir vertigen, les primàries donen seguretat als ciutadans", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del govern espanyol ha dit que "arribar a l'últim dia de la legislatura serà el nostre triomf i la derrota del PP" i en aquest sentit s'ha sentit orgullós del PSOE durant aquesta legislatura per "com ha aguantat, pel suport que m'ha donat i perquè ha actuat com a una pinya" al seu costat.

També ha dit que ara tenen tres tasques importants per davant i que podran fer-ho perquè el partit té "mentalitat femenina". Segons ell, ara cal reivindicar la "gestió de govern" durant la campanya del 22-M, culminar el procés de reformes, i encarar el procés de primàries.

Sobre el seu estat d'ànim ha afirmat que "no és moment de balanços, sinó d'acció" i ha recordat que ell segueix sent president del govern espanyol i secretari general del partit.

stats