Política 30/09/2011

Zapatero reivindica que el futur li donarà la raó i demana tancar files amb Rubalcaba

Demana "recuperar l'energia" de cara a les eleccions i descriu Rubalcaba com "el típic bon capità d'un equip de futbol, no entraré en els colors, que sempre demana la pilota, dona la cara, no es posa de perfil".

Miquel Codolar
2 min

MadridEl secretari general del PSOE i president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha fet una crida al PSOE per a "recuperar l'energia" per encarar la campanya a les eleccions espanyoles. Durant la conferència política del PSOE on es debaten les bases del programa electoral, Zapatero ha demanat "confiança" perquè el PSOE sigui "capaç de superar la crisi i explicar als ciutadans que les reformes, els canvis i les decisions preses, sense dubte són els factors que ens permetran, espero que en poc temps, veure una economia que creix sòlida i saludable i com es recupera l'ocupació". Ha assegurat que ha fet tot l'esforç que ha pogut per protegir a les persones sense feina. La assegurat que la "confiança en el futur i el país es manté plena". En aquest sentit, ha dit: "El futur dirà que gràcies a decisions difícils que hem pres hem evitat una situació greu per Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tots necessitem força per encarar la campanya electoral com sempre al PSOE, amb les idees, les propostes, la capacitat de ser audaços i al mateix temps demostrar el sentit de la responsabilitat i també aquesta vegada, encara que sigui difícil, ho farem amb aquest caràcter que ens acompanya". Ha agraït la "lleialtat" de tot el partit i sobretot del candidat, Alfredo Pérez Rubalcaba. "Gràcies per haver comprès i donat suport a totes les decisions que he pres", ha dit. Ha dit que Rubalcaba serà un bon candidat perquè "és un treballador infatigable i eficaç, no he vist a ningú treballar com ell en una tasca". Ha afegit que "a més, és el típic bon capità d'un equip de futbol, no entraré en els colors, perquè sempre demana la pilota, dona la cara, no es posa de perfil". Ha acabat la seva intervenció demanant més treball: "Treballem dur la conferència, no és un tràmit, és el més seriós que farem d'aquí a la campanya i les eleccions".

stats