Política 11/07/2011

Zapatero compareix aquest migdia per anunciar la remodelació del govern

Anunciarà a les 12.30 h a la Moncloa el substitut de Rubalcaba a Interior i la resta de peces de l'executiu, com ja va avançar l'ARA el dissabte. El president del govern espanyol hauria consultat tots els canvis a l'executiu amb Rubalcaba. Dirigents del PSOE apunten el 27 de novembre com a data per celebrar eleccions anticipades

Redacció
1 min

BarcelonaEl president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, compareixerà aquest migdia a les 12.30 h a la Moncloa per anunciar els canvis de l'executiu després de la sortida d'Alfredo Pérez Rubalcaba, que divendres passat va anunciar que deixava els càrrecs de vicepresident, ministre d'Interior i portaveu, per poder concentrar-se en la preparació per ser el candidat socialista a les properes eleccions generals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons publica avui El País, Zapatero va consultar amb Rubalcaba els canvis que farà públics avui, dels quals ha dit que seran "moderats i prudents". La majoria de travesses apunten Antonio Camacho, secretari d'Estat d'Interior des del 2004, com a possible substitut de Rubalcaba al capdavant del ministeri de l'Interior, mentre que per al càrrec de portaveu assenyalen el ministre de Presidència, Ramon Jáuregui. El substitut en la vicepresidència és el que aixeca més incògnites. Dirigents del partit socialista apunten cap al 27 de novembre com a possible data per celebrar unes eleccions anticipades.

stats