POLÍTICA
Política 22/01/2011

Zapatero convoca la plana major del PSOE a Ferraz

L'objectiu de la cita és homogeneïtzar el discurs davant les reformes que està promovent contra la crisi i unir esforços, amb la vista posada a les eleccions municipals

Redacció
1 min
José Luis Rodríguez Zapatero/ AFP

BarcelonaEl president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha citat aquest dissabte la plana major del seu partit i del govern per unir esforços i homogeneïtzar el discurs davant les reformes que està promovent contra la crisi econòmica. Estan convocats el vicepresidents Alfredo Pérez Rubalcaba i Manuel Chaves, els ministres de Foment, José Blanco, i de Treball, Valeriano Gómez, i els barons autonòmics del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'escenari de la trobada serà la seu socialista del carrer de Ferraz, a Madrid. Hi seran els candidats per a les eleccions municipals del 22 de maig, que la direcció del PSOE admet que seran difícils per la situació econòmica. Amb tot, Zapatero promet donar batalla fins l'últim minut amb el convenciment que res està decidit i està convençut que els resultats per aquests comicis seran millors del que preveu el PP i les enquestes. La cita d'aquest dissabte té com a objectiu prioritari, precisament, unificar el discurs.

A la trobada tindrà un protagonisme especial la reforma de les pensions, que serà objecte de debat al ple del Congrés de la propera setmana, l'avantprojecte de la qual aprovarà el consell de ministres del divendres després de les negociacions que està mantenint en les darreres setmanes amb els sindicats.

Representarà als socialistes catalans a la trobada José Montilla.

stats