POLÍTICA
Política 08/01/2012

Zapatero demana un debat "exemplar" entre Rubalcaba i Chacón

L'encara secretari general del PSOE ha obert el comitè federal del partit. Els socialistes andalusos no es posicionaran encara per cap candidat

Efe
1 min

MadridL'encara secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha trencat aquest diumenge el seu silenci després d'abandonar la presidència. Durant el comitè federal del partit que se celebra a Madrid ha demanat un debat "exemplar" entre els aspirants a succeir-lo en el lideratge, Alfredo Pérez Rubalcaba i Carme Chacón. Zapatero ha promès que la direcció federal garantitzarà que compteixin en igualtat de condicions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general del PSOE ha obert el comitè federal del PSOE on ha demanat també "perdó" per les seva gestió fins ara. , que ha d'aprovar la ponència marc del 38è congrés, que se celebrarà a sevilla del 3 al 5 de febrer.

Andalusia no es decanta

La federació andalusa, la més nombrosa, ja ha dit que no es posicionarà per cap dels candidats. El president andalús, José Antonio Griñán, l'amfitrió al congrés del PSOE, ha avançat que esperarà primer a tenir totes les propostes dels candidats. També ha afegir que seran les bases del partit les que hauran de decidir-se.

stats