Política 30/04/2011

Zapatero defensa la pluralitat de TVE i critica Telemadrid i Canal9

Dimarts passat la presentadora de 'Los desayunos de TVE', Ana Pastor, va discutir amb la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, sobre aquesta qüestió. Zapatero ha afegit que el PSOE "derrotarà el PP i la crisi" i s'ha mostrat convençut que les dades de l'atur milloraran

Miquel Codolar
2 min

MadridEl president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha defensat la pluralitat de TVE i ha criticat Telemadrid i Canal9 durant el míting que ha pronunciat a Canàries. Ha recordat que el PP ha criticat la televisió pública "perquè no hi ha prou pluralitat i independència", i ha afegit que "ho fa el partit que va tenir Urdaci i que gestiona Telemadrid i Canal9 de València, que és l'exemple més vergonyós de l'absència de pluralitat i independència dels professionals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha insistit que "des del govern hem fet la televisió pública de més qualitat i on més es respecta la independència i professionalitat dels treballadors i les treballadores". Ha recomanat al PP que "calli la boca a l'hora d'intentar parlar de la televisió pública". Va ser el dimarts passat quan el Telediario2 es va referir a la polèmica sorgida a 'Los desayunos de TVE' on la presentadora, Ana Pastor, va discutir amb la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, sobre la pluralitat de la televisió pública.

Zapatero diu que les dades d'atur milloraran

Zapatero ha dit que el PSOE té "la responsabilitat de combatre la crisi i també de guanyar el PP" i s'ha mostrat convençut d'aconseguir-ho "perquè segurament en aquesta precampanya i durant la campanya escoltarem el PP i els seus dirigents pensaran que tenen fàcil la tasca, i que guanyaran a les urnes, i us diré que guanyar a la urnes qui creu en el que fa, defensa l'interès general i fa el màxim esforç pels que més dificultats tenen". Per això, ha dit que "la ciutadania vol partits compromesos, responsables amb líders amb criteri i seriositat", que considera que el PP no té. Pel que fa a les dades de l'atur, s'ha mostrat convençut que "anirem superant la crisi i les dades d'atur aniran millorant".

stats