POLÍTICA
Política 03/05/2011

Zaragoza acusa Mas de "liderar una croada política" contra el PSC

Acn
2 min

BarcelonaEl secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha denunciat aquest dimarts la "croada política d'agressió" que CiU duu a terme contra el seu partit. Aquesta croada, a parer de Zaragoza, té l'objectiu de desfer tota la feina que havia fet el govern anterior, un fet que ha considerat coherent amb el model que propugna l'equip de Mas, més partidari de la via privada que de la pública en afers clau com l'educació o la sanitat. Zaragoza ho ha dit a COMRàdio, on també ha expressat que no té cap dubte que si CiU i PP sumen, governaran plegats l'Ajuntament de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zaragoza s'ha referit, en aquest sentit, a unes declaracions que Oriol Pujol va fer en l'entrevista a l'ACN, en les quals destacava la dificultat de posar-se d'acord amb un partit que porta 32 anys governant. Pel que fa a la qüestió de la croada, Zaragoza ha dit: "El senyor Mas diu que la situació del país és greu. I és tan greu que en lloc de buscar l'ajuda de les institucions que no estan governades per ell o l'ajuda dels partits a l'oposició, es dedica a liderar una croada política d'agressió contra el principal partit a l'oposició que li dóna ajuda i contra l'administració amb la qual s'hauria d'entendre a l'Ajuntament de Barcelona".

Sobre una possible sociovergència a l'Ajuntament de Barcelona, Zaragoza l'ha descartat completament: "Això ja ho ha dit el senyor Oriol Pujol. Que ells pactaran amb el PP. Han fet declaracions dient que és impossible a Barcelona i a Girona governar amb els socialistes. No ens enganyem. Si CiU i PP sumen governaran la ciutat de Barcelona. Explicaran que és per la necessitat del país, la crisi, les dificultats... com totes aquestes excuses que el senyor Mas utilitza per justificar les seves decisions polítiques". Sobre les eleccions municipals de Barcelona, Zaragoza també ha criticat que CiU té "un candidat dèbil" i que per això Artur Mas ha de sortir "en tromba" a defensar-lo.

stats