ELECCIONS MUNICIPALS
Política 25/01/2011

Zaragoza serà el director de campanya del PSC a les municipals després de la petició d'alcaldes

El secretari d'Organització tornarà a situar-se al capdavant d'una campanya després de no fer-ho a les catalanes

Acn
1 min

BARCELONAEl secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, serà el director de campanya de les eleccions municipals del proper 22 de maig, segons han confirmat fonts socialistes. Diversos alcaldes socialistes han fet aquesta petició, que Zaragoza veu amb bons ulls, al primer secretari, José Montilla. La decisió l'haurà d'acabar de prendre formalment la comissió executiva del partit. D'aquesta manera, el secretari d'Organització socialista tornarà a situar-se al capdavant d'una campanya electoral, després de no fer-ho en les eleccions catalanes, quan es va optar perquè aquesta responsabilitat recaigués sobre Jaume Collboni.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han explicat fonts del PSC, diversos alcaldes socialistes han formalitzat aquesta petició al primer secretari socialista, José Montilla, perquè la traslladi a la comissió executiva, que és qui té l'última paraula. Zaragoza també ha rebut aquesta petició, tot i que a partir de converses més informals, i ho veu amb bons ulls i res fa preveure que no sigui aprovat. Tot i que no va dirigir la campanya del 28-N, Zaragoza té una llarga experiència com a director de campanya, amb eslògans electorals com "Si tu no hi vas, ells tornen". Des del partit en cap moment s'ha fet responsable Collboni de la desfeta electoral de les catalanes, però els alcaldes volen que sigui Zaragoza qui torni a agafar les regnes d'una campanya.

Es preveu que Zaragoza s'ocupi dels missatges generals que els socialistes catalans transmetran a la societat durant la campanya municipal i que després sigui cada alcalde qui l'adeqüi a les seves pròpies necessitats locals.

stats