Política 29/12/2011

La Zarzuela reitera el seu respecte a la justícia davant la imputació d'Urdangarin

La institució diu que no hi ha cap comentari a fer respecte a la imputació d'Iñaki Urdangarin en el cas Palma Arena i s'ha remès a la seva posició de respecte absolut davant les actuacions i decisions judicials

Efe
1 min
NO VA SER UN TRÀMIT 
 Alguns anys el discurs del rei havia estat de tràmit i sense gaire interès. L'expectació, però, era màxima ahir arran del cas Urdangarin.

MadridLa casa reial ha assenyalat aquest dijous que no hi ha cap comentari a fer respecte a la imputació d'Iñaki Urdangarin en el cas Palma Arena i s'ha remès a la seva posició de respecte absolut davant les actuacions i decisions judicials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge José Castro, instructor del cas Palma Arena, ha citat per al 6 de febrer com a imputat el duc de Palma, Iñaki Urdangarin, després d'aixecar el secret de sumari de la investigació per presumptes irregularitats a l'Institut Nóos, institució que va presidir fins al 2006.

La casa reial reitera, així, la seva posició de respecte a les actuacions judicials, que manté des que, fa dos mesos, van començar a aparèixer les primeres informacions que relacionaven l'espòs de la infanta Cristina amb el cas Palma Arena.

stats