Política 07/10/2017

Zoido visita per sorpresa els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil allotjats a l'Alt Empordà

El ministre de l'Interior s'ha desplaçat després a la base militar de Sant Climent Sescebes per dinar amb els guàrdies civils reubicats

Europa Press
1 min
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, saluda policies i guàrdies civils

GironaEl ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha viatjat aquest dissabte a primera hora a la Jonquera i a Sant Climent Sescebes (Alt Empordà) per visitar per sorpresa agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil mobilitzats a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zoido ha agafat un avió a la base militar de Torrejón de Ardoz de Madrid per desplaçar-se, primer de tot, a un hotel de la Jonquera per esmorzar amb els agents de la Policia Nacional.

Tot seguit, s'ha desplaçat a la base militar de Sant Climent Sescebes (Alt Empordà), a uns 15 quilòmetres de l'hotel, per dinar amb els guàrdies civils reubicats en aquestes instal·lacions de l'exèrcit de terra.

El viatge ha tingut lloc dies després que Zoido denunciés en una compareixença l'"assetjament totalitari" patit per les forces i cossos de seguretat de l'Estat. L'endemà, el ministre va viatjar també per sorpresa al port de Barcelona, on va esmorzar amb tots els agents allotjats en els dos vaixells i els va traslladar el suport del govern espanyol.

Ahir a última hora de la tarda el ministre va enviar una carta a tots els policies i guàrdies civils per reiterar el seu agraïment per la feina que fan les forces i cossos de seguretat de l'Estat. "No esteu sols", els va recordar.

stats