Política 20/05/2011

Els "indignats" oferiran "resistència pacífica" a la policia i tornaran l'endemà

Les assemblees perden valor perquè el que s'hi acordi només tindrà validesa si s'assoleix una posició conjunta entre totes. Per això, després de la decisió de la Junta Electoral, diuen que no hi haurà cap manifestació convocada per dissabte a Madrid sinó que hi haurà concentracions espontànies

Miquel Codolar
1 min

MadridEls acampats no tenen cap intenció de deixar de fer res del que tenien previst. Això sí, a partir d'ara el que decideixin les assemblees no tindrà cap valor si no està consensuat entre totes les de l'Estat. D'aquesta manera justifiquen que l'aprovació ahir d'una manifestació durant l'assemblea no signifiqui la convocatòria oficial de cap manifestació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els 36 portaveus avui llegeixen un paper en què exposen que respecten la decisió de la Junta Electoral, que no faran cap convocatòria ni hi haurà cap manifestació, però es reserven el dret de dur a terme concentracions espontànies. En cas que els desallotgin, a part de la "resistència pacífica", han decidit que tornaran l'endemà a la Puerta del Sol tantes vegades com faci falta.

A la Puerta del Sol hi ha més gent avui que ahir, i ahir que abans d'ahir. Una de les novetats d'avui és que després de rebre centenars de peticions d'informació sobre què significa votar en blanc, reparteixen un paper en què expliquen què significa votar un partit, abstenir-se, el vot nul i el vot en blanc. Asseguren que no es decanten per cap de les opcions.

stats