Política 26/09/2011

ZP presenta un llibre de Pedro J. amb Ágatha Ruiz de la Prada vestida de bandera francesa

La dissenyadora s'ha vestit de manera addient amb el lloc i el contingut del llibre del seu home

Redacció
1 min
Pedro J., Zapatero, De la Prada vestida de bandera francesa, i Rajoy, a l'acte / REUTERS

BarcelonaEl president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha presentat aquest dilluns el llibre del director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez. Zapatero ho ha fet el mateix dia que ha anunciat la dissolució de les Corts i la convocatòria d'eleccions de cara al 20 de novembre. En aquest acte també hi ha assistit el candidat del PP, Mariano Rajoy, i el millor posicionat de cara a a aquests comicis segons una enquesta que ha publicat El Periódico.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El llibre de Pedro J. tracta sobre la revolució francesa i es titula 'El primer naufragio'. L'acte s'ha fet a l'embaixada francesa a Madrid i, potser per tot això, la dona del periodista, la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada, hi ha aparegut vestida amb els colors de la bandera francesa: el vermell, el blanc i el blau.

A banda d'aquests VIP's, també han assistit a l'acte la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, l'alcalde de la ciutat, Alberto Ruiz Gallardón, el president del Congrés, José Bono i el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, així com també María Dolores de Cospedal (PP) i el president del Madrid, Florentino Pérez.

stats