Política 09/05/2015

Agressió a un membre de la candidatura de Trias mentre repartia propaganda a Nou Barris

Santi Borrull, número 36 de la llista de CiU, ha rebut cops de puny i ha estat empaitat per un home que li recriminava que repartís els díptics electorals

Efe
1 min
Santi Borrull figura en el número 36 de la candidatura de CiU per Barcelona

BarcelonaEl candidat número 36 de la llista que lidera Xavier Trias per Barcelona i conseller portaveu del districte de Nou Barris, Santi Borrull, ha estat agredit aquest dissabte mentre repartia propaganda electoral en aquest districte, segons han informat a l'agència Efe fonts de la federació nacionalista. L'agressió ha passat cap a dos quarts d'una del migdia, al carrer Fabra i Puig, mentre Borrull repartia propaganda en una acció electoral al barri de Vilapicina i Torrellobeta, al districte de Nou Barris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un home visiblement nerviós ha propinat a Santi Borrull dos cops de puny al pit i li ha recriminat que estigués repartint "aquesta merda", en relació amb uns díptics electorals de CiU, alhora que li ha exigit que ho deixés de fer. L'agressió, segons CiU, no ha quedat només en això perquè quan Borrull ha abandonat el lloc dels fets en cotxe l'agressor l'ha seguit, se li ha abraonat a sobre quan ha sortit del vehicle, l'ha tirat a terra i li ha donat més cops de puny i mastegots.

Els responsables d'un comerç que han vist el que passava han alertat la policia, que quan ha arribat ha identificat l'agressor, que ha reconegut els fets. Borrull ha estat atès de contusions múltiples al Centre de Salut de les Cotxeres Borbó i posteriorment ha presentat una denúncia per agressions en la comissaria dels Mossos de Nou Barris. CiU de Barcelona i la candidatura que encapçala Xavier Trias ha condemnat aquesta agressió i han reclamat "respecte a les persones i els drets que ens emparen per exercir la política" i poder explicar les propostes durant la campanya electoral.

stats