POLÍTICA
Política 18/01/2012

L'Estat avança 420 milions d'euros al Govern Valencià perquè pugui pagar als proveïdors

El president Alberto Fabra ho ha anunciat en una compareixença a les Corts

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha anunciat que el govern espanyol transferirà a l'executiu valencià una bestreta de 420 milions d'euros a finals d'aquest mes per poder pagar als proveïdors.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fabra ha comparegut al Parlament valencià, a petició pròpia, per defensar els dos decrets llei aprovats recentment per l'executiu per fer front al dèficit i fomentar l'activitat empresarial valenciana. Durant la intervenció ha assegurat que el govern valencià farà un calendari de pagaments als proveïdors de l'administració.

Ha afirmat que aquesta bestreta, que els va anunciar aquest dimarts el Consell de Política Fiscal i Financera, servirà per "fer front a la necessitat que tenen totes les empreses, entitats i institucions per poder actuar de manera conjunta davant la difícil situació".

El president ha insistit en la necessitat de fer esforços i "sacrificis" per sortir de la crisi econòmica, i s'ha compromès a "anul·lar les mesures d'ajust en matèria de personal" quan els indicadors comencin a donar resultats positius.

Fora de les Corts, desenes de sindicalistes protestaven contra les retallades aprovades per la Generalitat davant un ampli dispositiu policial.

stats