LES FINANCES DE LA GENERALITAT, EN CAMPANYA
Política 09/05/2011

L'alcalde de Reus insta CiU a tancar Montmeló en lloc de quiròfans

Les declaracions de Lluís Miquel Pérez han incomodat CiU, que, per boca de Duran i Lleida, l'ha acusat de fer demagògia

Redacció
1 min

ReusL'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez (PSC), ha revolucionat avui la campanya electoral per les eleccions municipals del 22 de maig en proposar que el Govern tanqui el circuit de Montmeló abans que tancar serveis d'urgències i quiròfans. L'afirmació ha indignat a les files de CiU, que han respost per boca del seu portaveu al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, que l'ha acusat de fer demagògia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha aprofitat per portar-ho al seu terreny, tornant a demanar al PSC que voti demà a favor del fons de competitivitat al Congrés. "Ja que els alcaldes van dient coses, que emplacin els seus diputats a què demà, tots de la mà, tots els catalans reivindiquem que l'Estat compleixi en matèria del fons de competitivitat", ha insistit Duran. L'home de CiU a Madrid ha demanat a Lluís Miquel Pérez “que no s'inventi coses, que estigui tranquil i que no barregi una cosa amb l'altra de manera demagògica. Això és pura demagògia".

Pel que fa a la sentència del TC sobre Bildu, ha reconegut que no ha pogut llegir-la, però ha explicat el que ja va dir quan es va conèixer la decisió del tribunal, és a dir, que era "molt difícil sostenir les tesis del Suprem davant de la justícia europea". Això sí, ha considerat sorprenent que el PP, "que tant ha idolatrat el TC amb la sentència sobre l'Estatut, ara el qüestioni". "Quan es tracta de fotre'ns, al PP li va molt bé; quan no coincideix amb els seus interessos, no fa les feines ben fetes", ha lamentat.

stats