Política 08/09/2014

Quinze representants de l'antisobiranisme denuncien "l'assalt als valors democràtics" per part de l'independentisme impulsat per CiU i ERC

Albert Rivera, Vidal Quadras o Jorge Fernández Díaz, entre d'altres, signants del manifest de Libres e Iguales, són entrevistats en un llibre on s'alerta sobre la "manipulació històrica" i la "falta de llibertat" que pateixen els catalans

Europa Press
1 min

Madrid "Ens dol Catalunya. 15 espanyols amb seny" és un llibre d'entrevistes i assaigs en els quals, a petició de la periodista Begoña Marín, diferents personalitats del món de les arts, les lletres, la política i l'esport que rebutgen la consulta sobiranista del president de la Generalitat, Artur Mas, expressen les seves opinions sobre la situació actual.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Marín, són molts els que van refusar la seva invitació a participar per motius personals o professionals, perquè "encara hi ha por" a expressar-se sobre aquest tema. La periodista, que va decidir no entrevistar membres de CiU i ERC perquè "no respecten els valors constitucionals", lamenta en canvi l'absència de polítics del PSOE al llibre.

L'autora va entrevistar al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, Albert Rivera i Javier Nart (president i eurodiputat de Ciutadans), el vicepresident del Parlament Europeu, Alejo Vidal-Quadras, i al membre del PP català Alberto Fernández Díaz.

stats