Política 13/09/2017

Arrimadas, davant les amenaces de mort a Anna Gabriel: "Què esperen?"

La cap de l'oposició condemna la pintada, que ha aparegut a la Universitat de València, però aprofita per denunciar una campanya d'Arran

Ara
2 min
Una de les puintades que ha aparegut aquest dimecres a la Universitat de València

BarcelonaLa setmana passada una dona va fer servir un post de Facebook per desitjar a Inés Arrimadas que fos la víctima d'una violació en grup. La líder espanyolista va denunciar a les xarxes la seva intenció de presentar una denúncia contra la dona, una barcelonina que va ser acomiadada de la feina després que el missatge d'odi es fes viral. Aquest dimecres la destinatària d'un missatge d'odi ha sigut Anna Gabriel, a qui una pintada ha amenaçat de mort i una altra l'ha qualificat de "puta". La reacció d'Arrimadas ha sigut, però, diferent, ara que la víctima no és ella: "Què esperen?", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder de Ciutadans a Catalunya ha expressat la seva "condemna absoluta" a les amenaces que ha rebut a València la diputada de la CUP Anna Gabriel. Gabriel havia de participar aquest dimecres en una taula rodona a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, un acte que ha sigut impedit per la policia espanyola, que a més ha demanat a Gabriel que s'identifiqués. No consta que la policia hagi investigat l'autor o autors de les amenaces de mort.

Hores abans de l'acte han aparegut pintades amb amenaces de mort a la diputada de la CUP, que les ha vinculat a l'"extrema dreta" i ha assegurat que és una situació amb la qual han de bregar.

"Condemna absoluta a qualsevol amenaça i a qualsevol insult", ha dit Arrimadas en declaracions a La Sexta, alhora que ha expressat la seva confiança que s'identifiqui l'autor o autors d'aquestes amenaces. Però la cap de l'oposició ha aprofitat per denunciar una campanya d'Arran "que assenyala els polítics que no pensen com ells". "Per tant, què esperen?", ha afegit, abans de demanar a la CUP que no facin campanyes cridant a "assenyalar" els polítics contraris al procés sobiranista.

stats