SOCIETAT
Política 10/02/2012

Garzón, a 'La Vanguardia': "M'han fet fora i ara mateix no sé què faré"

El jutge inhabilitat 11 anys per les escoltes del Gürtel estudia si recorre la sentència al Tribunal Constitucional o a la justícia europea

Ara
1 min

Barcelona"M'han fet fora i ja no sóc jutge! M'han expulsat definitivament de la carrera i ara mateix no sé què faré", va dir aquest dijous Baltasar Garzón, inhabilitat 11 anys per les escoltes del cas Gürtel, al periodista de 'La Vanguardia' Eduardo Martín de Pozuelo. "Es dirigirà al Constitucional o a la justícia europea?", pregunta el periodista. "No n'estic segur. Ja ho veurem. He d'estudiar-ho", va respondre "amablement, però abatut", explica Martín de Pozuelo. És la lacònica conversa que recull el diari, que va poder parlar amb el jutge inhabilitat just després que conegués la condemna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat enviat als mitjans, el jutge va rebutjar "frontalment" la sentència i va anunciar que la recorrerà. Garzón assegura en una nota remesa als mitjans de comunicació que entén que la sentència "no s'ajusta a dret, que em condemna de forma injusta i predeterminada".

stats