INICI DE CAMPANYA ACCIDENTAT
Política 05/05/2011

Els bombers rebenten el míting d'inici de campanya de Jordi Hereu

Una cinquantena de bombers han irromput en el CCCB on s'estava celebrant l'acte de començament de la campanya de Jordi Hereu. Hi ha hagut enfrontaments amb el servei de seguretat del partit, però l'alcaldable del PSC ha pogut fer el seu discurs advertint que donarà la sorpresa i guanyarà.

Pere Martí
1 min

BarcelonaHi havia tranquilitat i bon humor al Pati de les Dones del CCCB de Barcelona. L'alcaldable del PSC ha estat rebut amb música de Bruce Springsteen i ha engegat el seu discurs basat en l'optimisme i en la seva estima per Barcelona. Quan portava cinc minuts parlant ha irromput per la porta un grup de bombers, amb pancartes contra l'Ajuntament, xiulets i bengales. Ràpidament el servei d'ordre del PSC els ha aturat, però hi ha hagut alguns enfrontaments i el moment més tens s'ha produït quan algun dels manifestants ha llençat gas lacrimògen. Pocs minuts després ha arribat un grup d'antiavalots de la Guàrdia Urbana, que ha expulsat els bombers del recinte, mentre cridaven "som bombers, no delinqüents".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per respondre els manifestants, Hereu ha advertit que "a mi una minoria no em callarà" i ha refermat la seva aposta per continuar governant Barcelona, reivindicant l'herència de Narcís Serra, Pasqual Maragall i Joan Clos, de la qual se sent "orgullós". Malgrat els pronòstics negatius que li auguren les enquestes, s'ha mostrat convençut que donarà la "sorpresa" i tornarà a governar.

stats