Política 04/04/2015

La candidata de Ciutadans a València diu que és "inviable" l'atenció sanitària a tots els immigrants

Carolina Punset diu que els que tinguin residència legal a Espanya disposaran d'un quadre de drets que reconeix l'OMS "que cobreixen un ampli ventall d'accions"

Europa Press
1 min
El president de Ciutadans, Albert Rivera, i la candidata del partit a la Generalitat Valenciana, Carolina Punset / MANUEL BRUQUE / EFE

ValènciaLa candidata de Ciutadans (C's) a la presidència de la Generalitat Valenciana, Carolina Punset, diu que el seu partit aposta per una "sanitat pública, gratuïta i de qualitat per a tots els que són espanyols i residents legals a Espanya". Per als que no ho són, afegeix, disposaran d'un quadre de drets que reconeix l'OMS "que cobreixen un ampli ventall d'accions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Punset ha explicat, en una entrevista amb Europa Press, que "des del punt de vista personal pot resultar molt satisfactori dir que es pot atendre el món sencer gratuïtament –com ha fet aquesta setmana el govern espanyol–, però ens sembla del tot inviable des del punt de vista econòmic si volem mantenir un mínim de qualitat en el nostre sistema sanitari". "Després la gent fa una cua de sis mesos".

stats