Política 30/03/2015

La proximitat de les eleccions municipals multiplica les inauguracions durant el cap de setmana

Cinc biblioteques en un cap de setmana, instal·lacions esportives, residències per a la tercera edat i parcs infantils: estrenes abans que comenci la campanya

Sara González / Laia Vicens
1 min
UNA INSTAL·LACIÓ ESPORTIVA A TARADELL
 Mas va inaugurar dissabte l’Espai d’Aigua i Salut, un equipament esportiu amb piscina, a Taradell (Osona), on governa CiU.

Cinc biblioteques en un cap de setmana, instal·lacions esportives, residències per a la tercera edat i parcs infantils. Ha sigut un cap de setmana intens per als alcaldes d’arreu de Catalunya, que, abans d’encarar la recta final del seu mandat, volen lluir l’obra de govern. Aquests han sigut els últims dies en què, segons la llei, els ajuntaments poden inaugurar noves obres o serveis públics -malgrat que puguin entrar en funcionament durant el període electoral-, ja que just avui, 55 dies abans del quart diumenge de maig, se signarà el decret de convocatòria de les eleccions municipals arreu de l’Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D’aquí vénen les presses dels dirigents de tots els colors polítics aquests dos últims dies per tallar cintes, posar primeres pedres i inaugurar instal·lacions i infraestructures -algunes fins i tot pendents d’acabar-. Fins i tot el president de la Generalitat, Artur Mas, i diversos consellers s’han implicat en els actes, els últims per reivindicar-se davant la ciutadania abans que comenci la campanya el 8 de maig.

stats