POLÍTICA
Política 12/04/2011

El cara a cara frustrat d'Hereu i Gallardón

L'alcalde de Barcelona va plantejar a TVE realitzar un debat sobre els models de ciutat amb el batlle madrileny. La cadena de televisió ja s'hi ha negat

Redacció
1 min
Hereu i Gallardón, en una imatge d'arxiu / BCN.ES

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, vol aprofitar que les enquestes el tracten millor des que va vèncer Montserrat Tura a les primàries del PSC de Barcelona. L'última proposta d'Hereu és fer un debat cara a cara amb l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, per "confrontar" dos models diferents de construir ciutat: "el model conservador de Madrid i el progressista de Barcelona", ha resumit Hereu.



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hereu ha recordat que ja ha celebrat alguns cara a cara amb l'alcalde de Madrid, encara que ha puntualitzat que aquest "no seria un debat tradicional" de persones, sinó de models. "Seria clarificador per al debat polític, seria positiu i interessant per veure que hi ha dues maneres de construir ciutat i tenen resultats diferents", ha indicat Hereu, en al·lusió a l'endeutament molt més gran que té la ciutat de Madrid davant de la solvència econòmica de l'ajuntament català de la qual sempre presumeix l'alcalde de Barcelona. Davant la proposta d'Hereu, el director de la campanya electoral de l'alcalde de Madrid, Manuel Cobo, ha advertit l'alcalde de Barcelona que sortiria perdent en un debat entre els dos candidats a la reelecció.


Segons informa El Periódico, la direcció de TVE ja ha rebutjat la proposta de l'alcalde barceloní acollint-se al més estricte compliment de la llei electoral, que atorga un temps en pantalla limitat per a cadascun dels candidats. Segons aquesta informació, Tele5 podria ser la següent opció d'Hereu.

stats