Política 15/05/2014

El jutge Castro aparta el Front Cívic Som Majoria del cas Nóos

El magistrat ho lamenta, però diu que no hi ha cap altra "sortida"

Efe
1 min
Castro, ahir arribant als jutjats. L'endemà d'imputar la infanta, cità Camps i més testimonis de Nóos i resolgué un recurs. I això just és el que transcendí.

PalmaEl jutge del cas Nóos, José Castro, ha comunicat aquest dijous que aparta de la causa l'associació Front Cívic Som Majoria, que exercia l'acusació popular, després que l'entitat hagi presentat un escrit en el qual al·lega en contra de la unificació de la seva representació legal amb Manos Limpias.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de l'escrit presentat per l'entitat promoguda per qui va ser coordinador d'IU Julio Anguita, el jutge Castro ha dictat una providència en la qual acorda, "lamentant-ho", donar-la per apartada , ja que "no hi ha cap altra sortida", assegura.

El Front Cívic Som Majoria va ser admès en el cas Nóos pel jutge el gener passat, decisió que va recórrer una altra de les acusacions populars personades, el sindicat Manos Limpias.

La Fiscalia va sol·licitar al jutge que agrupés l'acció popular per part de Manos Limpias i Som Majoria en la persona del representant legal del sindicat, cosa que el jutge va rebutjar però que finalment va ser acordat per l'Audiència de Palma.

stats