CAP AL 20-N
Política 23/09/2011

Els catalans de ZP busquen forat a la llista del PSC

Quadres del govern central com Soler i Rangel seran candidats davant les previsions negatives del 20-N

Pere Martí
1 min
El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, saludant en un míting del PSC a Barcelona, acompanyat de José Montilla i Carme Chacón.

BarcelonaA la seu del PSC del carrer Nicaragua fa dies que hi ha moviment. A més del debat precongressual, aquests dies s'està pactant la llista al Congrés i hi ha empentes per assegurar-se un lloc de sortida, després que les enquestes augurin un descens dels socialistes arreu de l'Estat i, per tant, també a Catalunya. La incorporació més coneguda de la candidatura que encapçala Carme Chacón serà la d'Albert Soler, actual secretari d'estat de l'Esport.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També tindrà lloc de sortida l'actual delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, i també podria anar-hi Isaías Táboas, secretari d'estat de Transports del ministeri de Foment, tot i que la seva incorporació no està confirmada. L'entrada dels alts càrrecs de l'executiu de Zapatero ha estat criticada per algunes veus, perquè asseguren que contribueixen a donar una imatge de derrota electoral abans dels comicis.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats