Política 16/05/2011

Una cinquantena de persones acampen a Plaça Catalunya

Inicialment s'han trobat que l'ajuntament ha regat la plaça i s'han hagut d'arraconar en una banda

Redacció
1 min
Els concentrats asseguts a la plaça de Catalunya / MANOLO GARCIA

BarcelonaUnes cinquanta persones s'han acostat aquest vespre a l'acampada que es volia fer a la plaça Catalunya de Barcelona per demanar una “democràcia real”, com a continuïtat de la manifestació que es va fer ahir a la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els convocants s'han trobat que, en arribar a la plaça, els serveis de neteja de l'ajuntament de Barcelona estaven regant la zona de manera que no han pogut asseure's al centre de la plaça i ho han hagut de fer en una de les cantonades de la mateixa. Tanmateix, també han comprovat que la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estaven vigilant la zona pel que pogués passar. Més tard han pogut accedir al centre de la plaça.

A la nit els concentrats han fet una assemblea per acordar mantenir-se allà, tot i que alguns asseguren que demà repetiran l'acció.

A Twitter, molts usuaris s'han queixat que a la mateixa hora de la concentració la càmera de trànsit que enfoca a plaça de Catalunya i que es pot veure a través del web de l'ajuntament de Barcelona ha deixat d'estar operativa

stats